Маркиращо тиксо зелено

Цена: След запитване на info@rotatape.com

Описание:

Професионално маркиращо тиксо зелено за разграфяване на зони с готова продукция в производства, складове, халета, магазини и други търговски обекти. Произвежда се от устойчив на изтриване пвц носител, който позволява незабавно натоварване след апликиране върху пода. Издръжливо на интензивен човекопоток и машинен трафик зелено маркиращо тиксо с некорозивно лепило, което се премахва без остатъчни следи от лепилния слой. Тези първокачествени винилови ленти за подова маркировка се произвеждат с обща дебелина 140 микрона, UV стабилизация, слаба разтегливост и агресивни лепилни качества, което предотвратява тяхното повдигане след като са веднъж са монтирани на под, стена, тръби или стълби.

Много често ще срещнете зелено маркиращо тиксо в спортни зали, игрища за баскетбол, волейбол, мини футбол.

Основно приложение на зелена винилова лента маркираща:
  • Маркираща винилова лента зелена се използва за подова маркировка на участъците, където се складира готова продукция.
  • Подходяща е за оформяне на зони в търговски и производствени обекти, складове, магазини и спортни съоръжения като зали за баскетбол, волейбол, игрища по футбол. .
Технически характеристики:

Налични широчини: 50 мм, 75 мм, 100 мм;
Дължина: 33 м;
Дебелина: 0.14 mm / 140 микрона
Натоварване до скъсване: 26 N/cm
Разтегливост: 150%
Адхезия към стомана: 3.5 N/cm
Работна температура: 0°C to +60°C
Устойчива на износване, ниска разтегливост, отлична адаптивност към неравни форми, UV защита, водоустойчивост, устойчивост на абразия, некорозивно лепило, за външна и вътрешна употреба, незабавна употреба след полагане.

Поръчайте зелено маркиращо тиксо на info@rotatape.com