Жълто-черна маркираща лента за под

Цена: След запитване на info@rotatape.com

Описание:

При необходимост от повишаване на видимостта или организиране на работното пространство се използва жълто-черна маркираща лента за под. Предупредителна лента за опасност с жълто-черни ивици е подходяща за хоризонтална и вертикална маркировка в складове, халета, офис сгради, сервизи, училища, болници, спортни зали и други.

Това е много разпознаваема маркировка, когато трябва да се обозначат зони с повишен риск от нараняване на работниците, както и да се оформят пътеки с малък човешки и машинен трафик.

Позната още като Hazard Warning Tape, тази сигнална предупредителна лента за опасност се използва при маркиране на стъпала, опасно висящо или стърчащо оборудване, както и за разчертаване на спортни зали.

Основно приложение на жълто-черна предупредителна лента:
  • Сигнална предупредителна лента жълто-черна основно се използва за маркиране на опасни зони с повишен риск от нараняване, изискващи повишено внимание.
  • За обозначаване на пътеки с човешки и машинен трафик.
  • За маркиране на стъпала, нисък таван или нисък вход.
  • За висящо или изскочило напред оборудване.
  • За хоризонтално и вертикално маркиране на под, стена, тръби.
  • Благодарение на възможността за чисто премахване, без остатъчни следи от лепило, жълто-черна маркираща лента за под е предпочитан вариант за разчертаване на игрища и терени в спортни зали.
Технически характеристики на жълто-черна маркираща лента за под:

Налични широчини: 50 мм, 75 мм, 100 мм;
Дължина: 33 м;
Дебелина: 0.14 mm / 140 микрона
Натоварване до скъсване: 26 N/cm
Разтегливост: 150%
Адхезия към стомана: 3.5 N/cm
Работна температура: 0°C to +60°C
Устойчива на износване, ниска разтегливост, отлична адаптивност към неравни форми, UV защита, водоустойчивост, устойчивост на абразия, некорозивно лепило, за външна и вътрешна употреба, незабавна употреба след полагане.

Поръчайте жълто-черна маркираща лента за под на info@rotatape.com