Армирано тиксо

Цена: След запитване на info@rotatape.com

Описание:

"Рота Тейп" ООД е директен вносител на армирано тиксо с фибростъкло. Тази прозрачна и много здрава кросфиламентна лента се използва за бандажиране, палетизиране, опаковане на тежки пакети, за дървени и метални профили, тръби и пръти.

Армирано тиксо Убис 8050 е двупосочно усилено с фибростъкло, а силният лепилен слой от синтетичен каучук и въглеводородни смоли го прави подходящо за екстремни натоварвания. Притежава отлична адхезия към всякакви повърхности и голяма издръжливост (якост) на опън (240 N/cm).

Друго типично приложение на прозрачното армирано тиксо е в моделистиката. Висококачествената кросфиламентна лента на Убис Испания се използва успешно за защита на модела, облицовка на водещия ръб на крилата и долната част на моделите без колесник. Армирано тиксо се използва за закрепване на панти на елероните, както и за украсяване и заздравяване на тялото и крилата на самолета. При моделирането на самолети е почти задължитело използването на армирано тиксо, защото предпазва модела от нараняване при кацане.

Основни предимства на кросфиламентна лента
  • 💪 Изключително здрава кросфиламентна лента за шокови натоварвания.
  • Може да използвате кросфиламентна лента за опаковане на тежки пакети, подсилване, бандажиране, палетизиране и групиране на метални профили, тръби, ламарина, желязо, дърво.
  • Отлична адхезия върху почти всички повърхности.
  • Ниска разтегливост (5%) и голяма якост на опън (240 N/cm).
  • Кросфиламентна лента се използва и за авиомоделиране.
Технически характеристики на индустриално тиксо, армирано с фибростъкло:

Дебелина на носителя: 25 микрона
Обща дебелина: 120 микрона
Лепкавост: 10 N/Cm
Издръжливост на опън: 240 N/Cm
Разтегливост: 5%
Изключително здраво индустриално тиксо, армирано с фибростъкло се произвежда от носител BOPP, подсилен с двупосочно кръстосани нишки от фибростъкло. Лепилният слой на това армирано индустриално тиксо е от синтетичен каучук, а кросфиламентната лента не може да се скъса на ръка.