Фирмено тиксо с печат

Производство на фирмено тиксо с печат с конкурентна цена, отлично качество и кратки срокове за доставка. "Рота Тейп" ООД предлага изработка на рекламно тиксо по индивидуален дизайн на клиента, а на склад поддържаме разнообразие от лепящи ленти с рекламни и предупредителни надписи.

фирмено тиксо

Фирмено тиксо PVC с лепило солвент

Фирмено тиксо pvc с лепило солвент е безшумно при развиване, може да бъде с цветна основа и е подходящо за тежки кашони. Най-качественото тиксо с печат от каталога на Laro Tape BV.

фирмено тиксо с печат полипропилен хот мелт

Фирмено тиксо с печат полипропилен с лепило хот мелт

Фирмено тиксо с печат тип полипропилен с лепило хот мелт е с по-ниска цена като е походящо за залепване на леки и средно-тежки кашони.

Тиксо с надпис акрилно

Тиксо с надпис акрилно

Висококачествено тиксо с надпис с акрилно лепило. Нисък шум при развиване и възможност за цветна основа. Подходящо е за залепване на леки и средно-тежки кашони.

хартиено тиксо с печат

Бяло и кафяво хартиено тиксо с печат

Кафяво хартиено тиксо с печат е с лепило солвент и притежава отлична сила на залепване.

тиксо с рекламен надпис

Тиксо с рекламен надпис

Различни видове тиксо с рекламен надпис подарък, промоция, промо пакет и други. (Рекламни лепящи ленти налични на склад)

Тиксо с предупредителен надпис

Тиксо с предупредителен надпис

Опаковъчно тиксо с предупредителен надпис чупливо, fragile, gesperrt и други. (Лепящи ленти налични на склад)

Фото тиксо със снимка

Фото тиксо със снимка

Печат на неограничен брой цветове и изображения с висока резолюция.

тиксо спазвай дистанция

Тиксо спазвай дистанция

Жълто опаковъчно тиксо спазвай дистанция 1,5 метра

Опаковъчно тиксо | специализирани лепящи ленти

Внос на опаковъчно тиксо, цветно тиксо, както и специализирани лепящи ленти като хартиено тиксо за интериорно боядисване и опаковане, армирано тиксо с фибростъкло, текстилна хоби лента и различни видове двойнолепяща монтажна лента. Разгледайте по-долу всички специални тикса от асортимента на "Рота Тейп" ООД.

Опаковъчно тиксо

опаковъчно тиксо

Опаковъчно тиксо на едро и дребно. Тиксо хот мелт, тиксо солвент и акрилно опаковъчно тиксо.

Цветно тиксо

Безшумно цветно тиксо pvc солвент, което е подходящо за опаковане на тежки кашони. Цветно тиксо Убис 240 се предлага в 8 стандартни цвята.

Канцеларско тиксо 12 мм (цветно)

Канцеларско тиксо Юбис за употреба в дома, офиса и училище.

Диспенсъри за тиксо

Ръчни диспенсъри за тиксо с ширина 50 мм и 75 мм, настолен дозатор за тиксо и машинки за затваряне на торбички с канцеларско тиксо.

Хартиено тиксо

Хартиено тиксо Ubis за интериорно боядисване и опаковане. Хартиена лента за боядисване на автомобили в камера до 60 градуса и други индустриални приложения.

Текстилна хоби лента

Изключително здрава текстилна хоби лента (дъкт тейп) с универсално приложение. Универсално гафер тиксо за опаковане, изолация и ремонтни дейности.

Армирано тиксо

Армирано тиксо с фибростъкло Юбис за подсилване, палетизиране и опаковане на ценни стоки или пратки подложени на екстремни натоварвания.

Двойнолепяща монтажна лента

Двойнолепяща лента

Двойнолепяща монтажна лента за постоянно или временно фиксиране на килими, мокети и балатуми. Използва се за лепене на хартия, текстил, и други материали.

Mаркиращи ленти за под (винилни)

винилни ленти за под

Професионални винилни маркиращи ленти за под в складове, офиси, търговски обекти и спортни зали. 9 различни цвята тиксо за хоризонтална маркировка.

Секретна лепяща лента

Секретна лепяща лента за документи и ценни пратки, която прави лесно забележим всеки опит за нежелано отваряне на кашони и пратки."

Тиксо за оранжерии

Ремонтно тиксо за оранжерии с UV стабилизация. Използва се за лепене на скъсани и повредени участъци от полиетиленов тунел, парник и найлон.

Специализирани лепящи ленти

Разгледайте и други специализирани лепящи ленти от асортимента ни.